“Αγγλικό” σκορ στο Κολυμπάρι

Σπάθα Απόλλων | 14 Μαρτίου 2026, 19:16

Χορταστικό παιχνίδι σε γκολ και θέαμα διεξήχθη στο Κολυμπάρι, όπου η Σπάθα επικράτησε του Απόλλωνα με 6-4. Βήμα παραμονής για τους "πράσινους".

Η Σπάθα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα από νωρίς. Το σκορ άνοιξε στο 14’ με αυτογκόλ του Χατζόπουλου, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Νεκτάριος Βαρουξάκης, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ στο 21’ και στο 28’, δίνοντας αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Στο 31’ ο Μέμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, όμως ο Απόλλων αντέδρασε, μειώνοντας στο 4-1 με πέναλτι του Κουντουράκη στο 32’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σπάθα διεύρυνε ακόμη περισσότερο το προβάδισμά της, όταν στο 56’ ο Νεκτάριος Βαρουξάκης πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ, κάνοντας έτσι το 5-1, ενώ στο 70’ ο Κουρινός ανέβασε το σκορ στο 6-1.

Ο Απόλλων ωστόσο δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στα τελευταία λεπτά. Ο Νικηφόρος μείωσε σε 6-2 στο 72’, ο Βουρδουμπάς έκανε το 6-3 στο 87’, ενώ ο Κουντουράκης με δεύτερο εύστοχο πέναλτι στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 6-4.

Η νίκη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Σπάθα, η οποία έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Διαιτητής: Κανελάκης
Βοηθοί: Λογαρίδης – Βαλεντάκης

Σπάθα (Σπύρος Νικολαΐδης): Δασκαλάκης (82’ Τσεκρέζι), Παπαδάκης, Κανελάκης, Κρασουδάκης (46’ Αδαμάκης), Κουρινός, Μέμα (46’ Λαζάρ), Καμαρά (69’ Γκουντελίτσας), Σταυρουλάκης, Βαρουξάκης Ν. (61’ Πενταράκης), Αγαθαγγέλου, Βαρουξάκης Β.

Απόλλων (Στέλιος Κουκουδάκης): Μαραγκουδάκης, Χατζόπουλος, Λεβάκης (56’ Λούκα), Γλυνιαδάκης (46’ Βουρδουμπάς), Σκέμπη, Χότζα (75’ Αλεξόπουλος), Κουντουράκης, Κασιούμης (69’ Ρακού), Αμπατζής, Νικηφόρος, Ζαχαρόπουλος (69’ Τσαλατσάνης)

 

Wodspot72
Karkanis_Nerokourou
zoidakis_kalyves
Nevrakis
REC CHQ
Pneumatikakis_Michalis
Grigoros
Trikounakis
Vourlakis
Family_mothers_food
Papantonakis Cards
Marmara Granites Xatzigiannelis
The Italian Job
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad