Αναβλήθηκε η εκδίκαση για το Κισσαμικός-Εργοτέλης

Χανιά | 24 Μαρτίου 2016, 22:08

Η αποχή των δικηγόρων δεν επέτρεψε της εξέταση των υποθέσεων που ήταν να συζητηθούν σήμερα στην ΕΕΑ. Μεταξύ αυτών και για το ματς Κισσαμικός-Εργοτέλης που είναι ύποπτο προς χειραγώγηση.

Χωρίς καμία απόφαση κύλησε την Πέμπτη (24/3) η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, παρά το γεγονός ότι επρόκειτο να συζητηθούν αρκετές υποθέσεις.

Και πώς άλλωστε να συμβεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που η αποχή των δικηγόρων συνεχίζεται, επομένως η ΕΕΑ θα καταλήξει σε αποφάσεις σε άλλες συνεδριάσεις της.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.

2. Ακρόαση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.

3. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.

5. Ακρόαση ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και Δ. Γιαννακόπουλου σχετικά με αναφορά της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.

6. Αίτηση του αθλητή Hassoma Bino BAMBA περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.

7. Αίτηση του τρίτου Ιωάννη Δαμιανίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων»

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania