Ανασταστάκης: Όνειρό μου μία διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες

Στίβος | 9 Ιουνίου 2021, 21:02

«Για μένα προσπάθεια είναι να ξεπερνάς κάθε μέρα τον εαυτό σου και να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος μέσα από τις δυσκολίες της καθημερινότητας» δηλώνει ο Μιχάλης Αναστασάκης.

Το νέο μέλος της οικογένειας των ΟΠΑΠ Champions μίλησε για την καινούρια συνεργασία, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερό του όνειρο είναι μία καλή διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ ο Μιχάλης Αναστασάκης:

«Στην ηλικία των 14, βλέποντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο (2008), είδα το αγώνισμα της σφυροβολίας και έτσι το αγάπησα. Ύστερα από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και επιτυχιών ήρθε η πρώτη μου μεγάλη στιγμή στους Μεσογειακούς αγώνες U23 καταφέρνοντας την πρόκριση μου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι μία καλή διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω γιατί αυτό που κάνω το κάνω καθημερινά και το αγαπώ.

Για μένα προσπάθεια είναι να ξεπερνάς κάθε μέρα τον εαυτό σου και να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος μέσα από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με μία τόσο μεγάλη εταιρεία και θα με βοηθήσει σε αυτό το δύσκολο ταξίδι για το μεγάλο μας όνειρο.»

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad