Ο Αναστασάκης στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions

Στίβος | 9 Ιουνίου 2021, 19:50

Στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions εντάχθηκαν έξι ακόμη αθλητές. Ανάμεσά τους και ο Χανιώτης σφυροβόλος Μιχάλης Αναστασάκης.

Πρόκειται για χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, το οποίο ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών. Ξεκίνησε το 2018 και εστιάζει στο μέλλον του Ελληνικού αθλητισμού υποστηρίζοντας συνολικά έντεκα αθλητές από διαφορετικά αθλήματα.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα στηρίζει (για τρίτη συνεχόμενη χρονιά) και προβάλλει την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών, στους οποίους παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων.

Τα έξι νέα μέλη είναι η Κατερίνα Δίβαρη (Windsurf), η Σπυριδούλα Καρύδη (Τριπλούν), η Κορίνα Πολίτη (100 μ. / 200 μ. / 400 μ.), ο Μιχάλης Αναστασάκης (Σφυροβολία), η Ευαγγελία Αναστασιάδου (Κωπηλασία) και ο Νίκος Παπαγγελής (Ποδηλασία).

Στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions ανήκουν ήδη η Παναγιώτα Δόση (Άλμα εις ύψος) του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και οι Απόστολος Χρήστου (Κολύμβηση), Δέσποινα Γεωργιάδου (Ξιφασκία), Σεμέλη Ζαρμακούπη (Tae Kwon Do / Kick Boxing) και Άλεξ Αντετοκούνμπο (Μπάσκετ).

Οι πέντε προαναφερόμενοι αθλητές του προγράμματος επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους νέους ΟΠΑΠ Champions. Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο…

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad