Ανακοινώθηκε από τη Σλόβαν Λίμπερετς ο Πουρζιτίδης

Πλατανιάς | 28 Οκτωβρίου 2020, 20:08

Σε μία γνωστή ομάδα από την Τσεχία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Πουρζιτίδης. Αυτή είναι η Σλόβαν Λίμπερετς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που προέκυψε να μένει ελεύθερος από τον Πλατανιά μετακομίζει στην Τσεχία, με την Σλόβαν Λίμπερετς να ανακοινώνει την απόκτηση του. Οπως κάνει γνωστό ο προπονητής της Σλόβαν, Πάβελ Χόφτιχ, ο “Πουρζι” δοκιμάστηκε από τους Τσέχους παίζοντας εναντίον της Ντούκλα, αφήνοντας όπως αποδεικνύεται, καλές εντυπώσεις. Μάλιστα έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το 2023.

«Ο Μάριος είναι ένας νεαρός στόπερ με αριστερό πόδι που ήρθε σε μας για δοκιμή, παίζοντας σε αγώνα εναντίον της Ντούκλα. Εχει καλές φυσικές δυνατότητες και είναι καλός με την μπάλα, επιπλέον γνωρίζει τσέχικα. Εχει όλες τις προϋποθέσεις για γίνει είναι ένας αξιόπιστος παίκτης για εμάς στο μέλλον», δήλωσε ο Χόφτιχ για τον Πουρζιτίδη, στη σχετική ανακοίνωση που δίνεται στην δημοσιότητα από την ομάδα της Σλόβαν Λίμπερετς.

Ο Πουρζιτίδης αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια σε 34 ματς με τον Πλατανιά, όντας ένας παίκτης αξιόπιστος.

Η ανακοίνωση από την Σλόβαν Λίμπερετς αναφέρει τα εξής:

«Ο αμυντικός Μάριος Πουρζιτίδης υπέγραψε σύμβαση με τον Σλόβαν

Ο 21χρονος Μάριος Πουρζιτίδης γεννήθηκε σε μια ελληνο-τσεχική οικογένεια και μεγάλωσε στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, όπου κατάφερε να φτάσει στο δεύτερο υψηλότερο πρωτάθλημα της χώρας. Τώρα έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στο κλαμπ μας, μέχρι το 2023».

Estrella