Αναγέννηση 2021 εναντίον… All Star το Σάββατο στην Ιεράπετρα

Γ' Εθνική 2 Ιουνίου 2021, 21:23

Το παρελθόν συναντά το παρόν στην Αναγέννηση Ιεράπετρας, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο του Λασιθίου το προσεχές Σάββατο στο Μισεδάκειο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ της τωρινής ομάδας και παλαίμαχων του συλλόγου οι οποίοι χαρακτηρίζονται σαν All Star.

Μάλιστα, το “κλου” του ιδιαίτερου αυτού φιλικού θα είναι ότι η Αναγέννηση των παλαιών ένδοξων άσων θα έχει στον πάγκο της τον ζωντανό “θρύλο” του συλλόγου, Νίκο Δεδελετάκη, ο οποίος ήταν άλλωστε αυτός που τους καθοδηγούσε όταν αγωνίζονταν…

Να σημειωθεί με την ευκαιρία πως η Αναγέννηση έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για φέτος στην Γ’ Εθνική, καθώς στο πλαίσιο της ερχόμενης 15ης και τελευταίας αγωνιστικής έχει στο πρόγραμμα της το ματς με την Παλαιόχωρα.

Η σχετική αναφορά που κάνει η ομάδα της Αναγέννησης γι’ αυτή την πολύ όμορφη πρωτοβουλία είναι η εξής:

Παρελθόν VS Παρόν! ALL STAR ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2021

Άρωμα από τα παλιά, το Σάββατο 5/6/2021 και ώρα 18.00 στο Μισεδάκειο γήπεδο.

Μια ωραία πρωτοβουλία των παλιών παικτών της Αναγέννησης, της ομάδας που μεσουρανούσε στις εθνικές και επαγγελματικές κατηγορίες, με παίκτες που άφησαν όνομα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μια Αναγέννηση, που ήταν πόλος έλξης ξένων ποδοσφαιριστών που έπαιξαν και τίμησαν τη φανέλα των Λιονταριών. Μια Αναγέννηση με προπονητή στον πάγκο της τον κ. Νίκο Δεδελετάκη.

Αυτή την ομάδα θα έχουμε την τιμή να απολαύσουμε ξανά το Σάββατο, σε έναν αγώνα με την τωρινή ομάδα της Αναγέννησης και προπονητή τον Κώστα Δεδελετάκη.

ALL STAR ANAGENNISI – ANAGENNISI 2021!

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad