Αναχώρησαν για την Πορτογαλία Μηλάκη, Βαρβεράκης

Ποδηλασία | 19 Ιανουαρίου 2023, 19:16

Αναχώρησε για την Πορτογαλία η Εθνική ομάδα ταχύτητας πίστας. Ανάμεσά τους και η Αργυρώ Μηλάκη με τον προπονητή της, Γιώργο Βαρβεράκη.

KTEO Κρήτης

Στην κατηγορία των Women elite, στο Trofeu International de pista Artur Lopes, θα αγωνιστεί η Αργυρώ Μηλάκη του ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου.

Στην Πορτογαλία με την Εθνική ομάδα η Μηλάκη

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ομοσπονδίας (ΕΟΠ) αναφέρει σχετικά:

«Αναχώρησε για την Anadia της Πορτογαλίας η Εθνική Ομάδα Ταχύτητας Πίστας, προκειμένου να αγωνιστεί στο Trofeu International de pista Artur Lopes στις 20 Ιανουαρίου ξεκινώντας έτσι τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023.

Οι 4 Άντρες αναβάτες που απαρτίζουν την Εθνική ομάδα που επιμελείται και προπονεί ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Λάμπρος Βασιλόπουλος, είναι:

Σωτήρης Μπρέτας Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ
Καλογερόπουλος Γιάννης Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
Χαρόβας Μιλτιάδης Π.Ο. ΡΟΔΗΛΙΟΣ
Σαββάκης Σταμάτης Π.Ο. ΡΟΔΗΛΙΟΣ

Στην παρέα των Αντρών βρίσκεται και η “γρήγορη” Γυναίκα Πρωταθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Πίστας, Ηρώ Μηλάκη, με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Γιώργο Βαρβεράκη.

Αμοφότεροι δηλώνουν εκτός από ευδιάθετοι καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι να ριχτούν στην μάχη των αγωνισμάτων, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν όψει του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος που ακολουθεί μετά την Πορτογαλία! Καλή επιτυχία!»

manolikakis

Rabona ad