Στην Πορτογαλία με την Εθνική ομάδα η Μηλάκη

Ποδηλασία | 10 Ιανουαρίου 2023, 18:25

Στην κατηγορία των Women elite, στο Trofeu International de pista Artur Lopes, θα αγωνιστεί η Αργυρώ Μηλάκη του ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου.

KTEO Κρήτης

Η Ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 17 Ιανουαρίου και μετά από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, στις 4 Φεβρουαρίου, θα μεταβεί στο Γκρένχεν της Ελβετίας για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας.

Η επιστροφή στην Ελλάδα έχει προγραμματισθεί για τις 13 Φεβρουαρίου. Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ομοσπονδίας (ΕΟΠ) αναφέρει σχετικά:

«Για την Anadia της Πορτογαλίας και πιο συγκεκριμένα για το Trofeu International de pista Artur Lopes θα αναχωρήσει η Εθνική Ομάδα Ταχύτητας Πίστας, στις 20 Ιανουαρίου ξεκινώντας έτσι τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023.

Οι 4 Διεθνείς συν 1 αναβάτης που κάλεσαν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Λάμπρος Βασιλόπουλος & Γιώργος Βαρβεράκης, στην μεγάλη προετοιμασία της Ομάδας που έλαβε χώρα στο Ποδηλατοδρόμιο της Ρόδου είναι:

Σωτήρης Μπρέτας Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ
Καλογερόπουλος Γιάννης Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
Χαρόβας Μιλτιάδης Π.Ο. ΡΟΔΗΛΙΟΣ
Σαββάκης Σταμάτης Π.Ο. ΡΟΔΗΛΙΟΣ

Στην κατηγορία των Women elite θα αγωνιστεί η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Μηλάκη Αργυρώ του Π.Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Αμφότεροι από τις 20-28 του Γενάρη θα επιδιώξουν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προκειμένου να συγκεντρώσουν πολύτιμους πόντους για την μετέπειτα πορεία τους σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα αλλά και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 17/1/2023 και μετά από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, στις 4 Φεβρουαρίου, θα μεταβεί στο Γκρένχεν της Ελβετίας για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας.

Η αποστολή με τους διεθνείς αθλητές θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 13/2/2023. Στην παραπάνω αποστολή θα ενσωματωθεί η αθλήτρια Φαρφαρά Κωνσταντίνα της Α.Ε.Κ. Τρίπολης στις 27/1/2023 για να συμμετάσχει σε διεθνή αγώνα στην Anadia της Πορτογαλίας.

Κατα την διάρκεια της προετοιμασίας σε καθημερινή βάση βρίσκεται μαζί με την Ομάδα, ο Έφορος Εθνικών Ομάδων & Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου, κ. Ιωάννης Παπασταματάκης.»

manolikakis

Rabona ad