Αμπντουλάχι: Είναι ρεαλιστικό να βγούμε πρωταθλητές

Εργοτέλης | 26 Φεβρουαρίου 2021, 19:39

Πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Άμπι Αμπντουλάχι.

Ο Ολλανδός (με καταγωγή από τη Σομαλία) ποδοσφαιριστής της Κρητικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στο ματς που προηγήθηκε (ήττα στη Δράμα) και σε εκείνο που έπεται (με Απόλλωνα Λάρισας).

Αναφέρθηκε επίσης στις πρώτες εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και πως πήρε την απόφαση να πάει στον Εργοτέλη. Αναλυτικότερα ο Αμπντουλάχι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κρητικής ΠΑΕ για…

Τα παιχνίδια με Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Λάρισας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στη Δράμα με μακρινό ταξίδι. Ήμασταν άτυχοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με το βλέμμα το επόμενο παιχνίδι. Δεν ξέρω πολλά για τον αντίπαλο. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε δυνατή ομάδα, με ομαδικό πνεύμα και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη.»

Το πρωτάθλημα της Super League 2 και την πρώτη θέση του Εργοτέλη: «Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν πολλά γκολ. Κάθε παιχνίδι είναι μάχη όμως πιστεύω στην ομάδα μας και θεωρώ ότι θα είμαστε στις κορυφαίες θέσεις μέχρι το τέλος.»

Την επιλογή του να πάει στον Εργοτέλη: «Στην αρχή ήμουν διστακτικός αλλά όταν ήρθα και είδα το Ηράκλειο και τους ανθρώπους, ένιωσα ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Η ομάδα είναι υπέροχη.»

Τους προσωπικούς του στόχους με τον Εργοτέλη: «Είναι ρεαλιστικό να βγούμε πρωταθλητές. Έχουμε παίξει τη μισή σεζόν και θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή και θα μείνουμε.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania