Άμιλλα ημίχρονο, Άπτερα τελικό στην εκπνοή

Άπτερα | 2 Δεκεμβρίου 2017, 21:58

Η Άμιλλα μπορεί να προηγήθηκε στο ημίχρονο, ενώ έχασε και πέναλτι, με το σκορ υπέρ της στο 2-1, τα Άπτερα ωστόσο είχαν την τελευταία... λέξη στο ματς και με ανατροπή έφτασαν σε μία πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-2 στην Αγ. Μαρίνα.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τα Άπτερα που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με το 10 φετινό γκολ του Νικολάου, όμως η Άμιλλα έφτασε στην ανατροπή μέσα σε δέκα λεπτά.

Σκόρερ οι Μπιτσάκης και Κισσανάκης στο 17′ και το 25′ αντίστοιχα, ενώ ο Κισσανάκης έχασε την μεγάλη ευκαιρία να τελιώσει το ματς αργότερα, όταν απώλεσε πέναλτι για την Άμιλλα στο 40′.

Ο Π. Τσικουδάκης έφερε τελικά το ματς στα ίσια στο 67′ (2-2) και στο 90′ ο Σολανάκης ήρθε σαν “χρυσή” αλλαγή να πέτύχει το νικητήριο τέρμα των Απτέρων και να δώσει μία νίκη που ανεβάζει τη διαφορά της ομάδας του για πρώτη φορά στους επτά βαθμούς στην κορυφή.

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Παρασκευόπουλος, Κτιστάκης, Σταφυλαράκης (78′ Λαζαρίδης), Ορνεράκης (55′ Μυλωνάκης), Μαρουλάκης, Κολομπάκης, Λ. Παγωνάκης, Μαυρομμάτης, Κισσανάκης, Χαμζάϊ, Μπιτσάκης (67′ Βεριβάκης)

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Τζομπανάκης, Σοφιανόπουλος, Τζ. Σελενίτσα, Κουναλάκης (46′ Μαυρογέννης), Μαθιουδάκης, Νικολάου, Πατερίτσας (71′ Σολανάκης), Παρδαλάκης, Μαρινάκης (86′ Β. Σελενίτσα), Τσόλης, Παν. Τσικουδάκης

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad