Αλλαγή στα πλάνα προετοιμασίας και στην Καλαμάτα

Super League 2 7 Ιουλίου 2022, 16:22

Μετά τον ΟΦΙ και η Καλαμάτα γνωστοποιεί αλλαγή στην εκκίνηση της για τη νέα σεζόν.

Corgress Stagakis

Η “μαύρη θύελλα” ενημερώνει πως η “πρώτη” της μετατίθεται για τις 25 Ιουλίου «λόγω της αλλαγής ημερομηνίας της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2».

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, στο οποίο η Καλαμάτα θα βρίσκεται αρχής γενομένης από τις 2 Αυγούστου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι η πρεμιέρα της Μαύρης Θύελλας για τη νέα αγωνιστική περίοδο μετατίθεται για τις 25 Ιουλίου λόγω της αλλαγής ημερομηνίας της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2!

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παραλίας με ώρα έναρξης 6μμ, με ανοιχτή είσοδο για τους φιλάθλους και παρουσίαση των νέων αποκτημάτων στους οπαδούς μας.

Η αναχώρηση για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί στις 2 Αυγούστου με επιστροφή στις 17 του ίδιου μήνα.

 

Maladakis
Papantonakis Cards
Votani
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad