Δε… χάρηκε κανείς

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Παγχανιακός/ΑΟΔΑ | 3 Μαρτίου 2019, 19:55

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Ποσειδών Καμισιανών Ραπανιανών και Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ, στο Κολυμπάρι, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α’Κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με τον Χρυσό με ψηλοκρεμαστό πλασέ να νικάει το Μανιαδάκη και να βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα του, η οποία κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν, φτάνοντας στην ισοφάριση, στο 63’, με τον Μαριανάκη με προβολή να φέρνει το ματς στα ίσα. Οι παίκτες του Στέλιου Τζωρτζάκη έφτασαν κοντά και στο 2-1, αλλά το σουτ του Λόγκο, στο 77’, σταμάτησε στο δοκάρι, με το 1-1 να παραμένει έως και τη λήξη της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Χρυσός

Βοηθοί: Τσιλίκας-Καντεράκη

Ποσειδών Καμ./Ραπ. (Μανώλης Πηγουνάκης): Μανιαδάκης, Λιανιδάκης, Δάσκαλος, Α. Κολομπάκης, Ξεκουκουλωτάκης (80’ λ. τρ. Καραγκούνης), Ζντράβκοβιτς, Δοντσίδης, Σπ. Κολομπάκης, Ομπάνορ (70’ Τσότσος), Μαλανδράκης (60’ Μυφτάρι), Μαριανάκης.

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Στέλιος Τζωρτζάκης): Ιωακειμίδης, Σκαράκης, Κιουρτσίδης, Τριμίντζιος, Ράντεφ, Κεμπάτσι (45’ Λόγκο), Μπέσι (55’ Λουλάσι), Τρίτσης, Αθανασάκης, Χρυσός (77’ Γεωργανάς), Φαντάκης.

Wodspot72
Family_mothers_food
Bardatsos
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Papantonakis Cards
The Italian Job
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Poppies sexy show club

Rabona ad