Ο Δημήτρης Σπύρου μετά από μία σεζόν στη Γ’ Εθνική με τη Νέα Αρτάκη έγινε κάτοικος Ρεθύμνου για τους “γυπαετούς”. Πέρσι κατέγραψε 13 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και 2 στο Κύπελλο.
Η ανακοίνωση της Επισκοπής:
Η Επισκοπή καλωσορίζει στο ομάδα της τον Δημήτρη Σπύρου, έναν 19χρονο μέσο που έρχεται με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 2007, ο Σπύρου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Α.Ο. Νέας Αρτάκης στην Εύβοια και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα στη Γ’ Εθνική. Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εσωτερικός μέσος (8αρι)έχοντας επιθετικά χαρακτηριστικά και ευρύτερη παρουσία στον χώρο του κέντρου. Ο Δημήτρης είναι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται μαζί με την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.
Όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Επισκοπή: «Είμαι πολύ αισιόδοξος και ευγνώμων που βρίσκομαι σε μια ομάδα με ιστορία όπως η Επισκοπή. Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι μαζί με αυτούς τους συμπαίκτες. Η προετοιμασία μέχρι στιγμής πηγαίνει πολύ καλά και καθημερινά γινόμαστε όλο και πιο δεμένοι. Δουλεύουμε με μεγάλη διάθεση, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα φιλικά και, φυσικά, για τους επίσημους αγώνες».








