Μίλησε με Γκώνια η Επισκοπή πριν το τραγικό τέλος!

Γ' Εθνική 24 Ιουνίου 2026, 13:45

Θλίψη σκόρπισε στην Επισκοπή η είδηση του θανάτου του Τάκη Γκώνια, με τη ρεθυμνιώτικη ομάδα να αποχαιρετά έναν άνθρωπο με τον οποίο είχε συνδεθεί στο παρελθόν μέσα από τη συνεργασία τους τη σεζόν 2015-16.

Corgress Stagakis

Μάλιστα, οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε επαφή πριν από λίγο καιρό, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να συνεργαστούν εκ νέου για να επιστρέψει ο μακαρίτης πλέον προπονητής στην τεχνική ηγεσία της Επισκοπής, σε μία θέση στην οποία είχε βρεθεί στα τέλη του 2015, όταν η ομάδα αγωνιζόταν σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Τελικά η συνεργασία δεν προχώρησε με την Επισκοπή να καταλήγει στην επιλογή του Κώστα Φρατζέσκου που μένει να ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του. Μάλιστα με την ευκαιρία αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του θα βρίσκεται, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Γύπαρης, ο οποίος αποχώρησε από τα Χανιά και αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Αξιοσημείωτο για την Επισκοπή και τον Γκώνια είναι ότι την περίοδο που πέρασε από τη ρεθυμνιώτικη ομάδα είχε συνεργαστεί με τον Χανιώτη Νίκο Πάτα τον οποίο εμπιστεύτηκε στη συνέχεια και σε Καλλιθέα, Εργοτέλη και μάλιστα όταν τον είχε στην Καλλιθέα είχε κληθεί και στην Εθνική Ελπίδων.

 

Papantonakis Cards
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis
Poppies sexy show club

Rabona ad