Το νέο Δ.Σ. του Γιούχτα

Γ' Εθνική 16 Ιουνίου 2026, 14:30

Με τον ίδιο πρόεδρο, αλλά και την είσοδο του επιχειρηματία Πέτρου Ασμαργιαννάκη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα πορευτεί ο Γιούχτας.

Corgress Stagakis

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Μαρκομιχελάκειο, ο Παύλος Τζωρτζόγλου παρέμεινε στη θέση του προέδρου, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμμετοχή του Πέτρου Ασμαργιαννάκη στη νέα διοίκηση. Ο γνωστός επιχειρηματίας των Αρχανών βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του συλλόγου ως ένας από τους βασικούς χορηγούς του, ενώ τη σεζόν 2023-24 είχε αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΠΑΕ Γιούχτας, κατέχοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Γιούχτα, σειρά πλέον θα πάρει ο σχεδιασμός προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

«Στα γραφεία του συλλόγου, στο Μαρκομιχελάκειο Γήπεδο Αρχανών, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι εκλογές του Α.Ο. Γιούχτα για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, τα εκλεγμένα μέλη συνεδρίασαν και προχώρησαν στη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη θέση του προέδρου παρέμεινε ο Παύλος Τζωρτζόγλου.

Συγκεκριμένα η σύνθεση του νέου Δ.Σ. διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Παύλος Τζωρτζόγλου

Α’ Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Σταθόγλου

Β’ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Ντουράκης

Γενικός Γραμματέας: Πέτρος Κυριακάκης

Ταμίας: Γιάννης Χοχλιδάκης

Έφορος Μπάσκετ: Αντώνης Λαπίδης

Έφορος Βόλεϊ: Αγορίτσα Τσέλιου

Μέλος: Πέτρος Ασμαργιαννάκης

Μέλος: Ελευθέριος Ντουράκης

Ιδιαίτερη ικανοποίηση αποτελεί το γεγονός ότι ένα από τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο κ. Πέτρος Ασμαργιαννάκης, γνωστός και δραστήριος επιχειρηματίας των Αρχανών. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του συλλόγου, αποτελώντας έναν από τους βασικούς χορηγούς και υποστηρικτές της προσπάθειας σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, τη σεζόν 2023-2024 είχε αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΠΑΕ Γιούχτας, καθώς κατείχε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, συμβάλλοντας καθοριστικά στη λειτουργία της.

Από εδώ και πέρα ακολουθούν ημέρες με πολλή δουλειά για τη νέα διοίκηση, καθώς θα πρέπει να “τρέξει” ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί οι πρώτες επαφές, ξεκινώντας από την κάλυψη της θέσης της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν μέλη του έμψυχου δυναμικού της ομάδας την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Στόχος είναι να τεθούν άμεσα οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου ενόψει των υποχρεώσεων της νέας χρονιάς».

Papantonakis Cards
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis
Poppies sexy show club

Rabona ad