Ο αγιασμός που τελέστηκε πριν από τον εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω, έγινε σε μια χρονική συγκυρία που έχει προηγηθεί η αλλαγή δεδομένων σε διοικητικό επίπεδο και της έλευσης της GSA Global Holdings στην ΠΑΕ.
Στο γήπεδο Περιβολίων βρέθηκαν ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης, με τη διαδικασία να πραγματοποιείται σε ήρεμο κλίμα και με στόχο τη συνέχεια της προσπάθειας στο πρωτάθλημα, ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί, αλλά και των καθοριστικών αγώνων στα πλέι άουτ.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 17 Ιανουαρίου, το απόγευμα η προετοιμασία της ομάδα μας για τον εντός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League 2 απέναντι στο Αιγάλεω, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 15:00, στο γήπεδο Περιβολίων.
Η προπόνηση που έγινε στα Περιβόλια περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και στατικές φάσεις, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν αποφασιστικότητα και πάθος, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την ισχυρή βροχόπτωση.
Πριν από την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε αγιασμός για τη νέα χρονιά, στον οποίο παρέστησαν σύσσωμη η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Την τελετή τέλεσε ο πατήρ Βασίλειος Κανδανολέων, ευχόμενος υγεία και επιτυχίες σε όλους τους συντελεστές της ΠΑΕ Χανιά.











