Παρότι προηγήθηκε του Ηλυσιακού με το γκολ που πέτυχε ο Χύσι στο 28ο λεπτό, η ομάδα της Αττικής κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα, φτάνοντας στη νίκη με το τελικό σκορ 1-3, στο ντεμπούτο του Γιώργου Τσαμόπουλου στον πάγκο της.
Ο Γρανίτης κρατούσε το προβάδισμα μέχρι και το 64ο λεπτό, όταν ο Διαμαντόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ηλυσιακό με κοντινό σουτ μετά από αδράνεια στην άμυνα, δίνοντας ψυχολογία στους φιλοξενούμενους.


Οι δύο προπονητές, Τσαμόπουλος και Παναγιώτου.
Ο Χύσι είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και να δώσει πάλι το προβάδισμα στον Γρανίτη, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ εξ επαφής στο 80ό λεπτό μετά από προσπάθεια του Παχή, ενώ στο 82′ το σουτ του Παπαδάκη σταμάτησε πάνω στον Κανταράκη.
Το αποτέλεσμα γύρισε στα τελευταία λεπτά, όταν ο Μπινέρι που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 76′ πέτυχε δύο δικά του τέρματα στο 86’ μετά από κοντινό πλασέ σε αντεπίθεση και το επόμενο στο 90+1′ με ωραίο σουτ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Ηλυσιακού, η οποία παίρνει έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 11 βαθμούς. Από την άλλη, ο Γρανίτης μένει στους μηδέν.
Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων παραχωρήθηκε πέναλτι υπέρ του Ηλυσιακού από τον διαιτητή Χανιωτάκη, στο οποίο υπέπεσε ο Βασιλάκης. Ωστόσο, μετά από υπόδειξη της β’ βοηθού Ζουρνατζίδη, η φάση ακυρώθηκε, καθώς είχε προηγηθεί οφσάιντ.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΝΙΕΣ







Διαιτητής: Χανιωτάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ψαλιδάκης – Ζουρνατζίδη (Ηρακλείου)
Γρανίτης (Μάριος Παναγιώτου): Κορωνάκης, Παχής, Στεφανίδης, Χύσι (87’ Αναστασόπουλος), Βόρφι (58’ Μαυρομάτης), Παπαδάκης (80’ Μπραουδάκης), Δημητριάδης (87’ Βασιλάκης), Παπαδογιάννης, Λαμπάκης, Κοκάκης (58’ Ψαράκης), Τσιμπουέζε
Ηλυσιακός (Γιώργος Τσαμόπουλος): Κανταράκης, Πριόνας, Τσιμιδόπουλος, Βλασσόπουλος, Μπελεβώνης, Καυκάς (46’ Παρασκευόπουλος), Γκόγκα, Τσίπρας, Καραγιάννης (76’ Μπινέρι), Διαμαντόπουλος (90+3’ Κεχρής), Φουκαράκης









