Η επαναφορά του τελικού θα διεξάγεται ανάμεσα στον πρωταθλητή και τον κυπελλούχο ή τον φιναλίστ του Κυπέλλου της προηγούμενης σεζόν.
Ως πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής ορίστηκαν η 2 ή 9 Αυγούστου 2025, καθώς και η 3η Ιανουαρίου 2026, με πρώτη επιλογή για έδρα το ΟΑΚΑ. Η οριστική ημερομηνία και έδρα θα καθοριστούν μετά την ολοκλήρωση των φετινών διοργανώσεων.
Η ανακοίνωση από την ΕΕ
– Επικυρώθηκε η απόφαση/εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για τη διεξαγωγή Super Cup μεταξύ του Πρωταθλητή και του Κυπελλούχου/Φιναλίστ της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου με πιθανή ημερομηνία 2 ή 9 Αυγούστου 2025 είτε 3 Ιανουαρίου 2026, με πρώτη επιλογή έδρας το ΟΑΚΑ. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί μετά την ολοκλήρωση των αντίστοιχων διοργανώσεων.




