Η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου με 7 βαθμούς, μπροστά από την Ολλανδία που έχει 5 και τη Γερμανία που ακολουθεί με 4.
Ετσι, μία δεύτερη νίκη απέναντι στη Γερμανία, μετά το ιστορικό 1-0 στο Αουγκσμπουργκ, θα ανεβάσει τη “γαλανόλευκη” στους 10 βαθμούς και θα της δώσει ταυτόχρονα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στη “Μάνσαφτ” στα κριτήρια ισοβαθμίας, έχοντας επικρατήσει και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μπροστά του μετά τη Γερμανία δύο ακόμη παιχνίδια τον Νοέμβριο, εκτός έδρας με την Ολλανδία και εντός με τη Σερβία. Με δύο νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια φτάνει τους 13 βαθμούς και εξασφαλίζει μία από τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ σύμφωνα με τα υπάρχοντα σενάρια πέντε ακόμη βαθμοί αρκούν οπωσδήποτε για την πρόκριση.
Αγωνιστικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον τραυματία Χρήστο Τζόλη, με τον Δημήτρη Πέλκα να καλείται ως αντικαταστάτης του και να ενσωματώνεται στην αποστολή.




