Λαμπράκης: Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά

Χανιά | 20 Απριλίου 2023, 22:34

Το καλωσόρισμα του Σταύρου Λαμπράκη δέχτηκαν τα τρία νέα πρόσωπα στην ομάδα των Χανίων, ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του, Χρήστος Τσιακίρης και Γιώργος Γουνελάς.

Corgress Stagakis

Ο Λαμπράκης τοποθετήθηκε με την ιδιότητα του τιμ μάνατζερ με την οποία είχε πρωτοέρθει στα Χανιά, αλλά και ως ο άνθρωπος που έως τώρα κρατούσε μαζί με τον Νίκο Μαναρώλη το τιμόνι της ομάδας.

Ο έμπειρος παράγοντας μίλησε ενωτικά, δείχνοντας ότι έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας.

Οι δηλώσεις του:

«Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην ομάδα, τον Χρήστο και τον Γιώργο. Είναι άνθρωποι που επειδή τους γνωρίζω και έχω συνεργαστεί μαζί τους γνωρίζω την ικανότητα, την εργατικότητα και το ήθος που έχουν. Είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά τους, την προσπάθεια και την υποστήριξη όλων μας θα οδηγήσουν την ομάδα σ’ ένα καλύτερο επίπεδο, σε μία βελτίωση, σε μία εξέλιξη. Νομίζω ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Το ποδόσφαιρο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί απαιτεί συνεργασίες και δουλειά και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή αυτοί είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για να βελτιώσουν και να εξελίξουν την ομάδα και να φτάσουμε όλοι μαζί εκεί που θέλουμε. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων, να οργανωθούμε καλά και όλοι μαζί, με ένα μυαλό, να υπηρετήσουμε το σχέδιο που θα μας οδηγήσει στο στόχο μας. Καλώς ήρθατε παιδιά και ό,τι καλύτερο».

Maladakis
Pneumatikakis_Michalis
GKGoalkeeperAcademy
Votani
Papantonakis Cards
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad