Μάλιστα στην Παλαιόχωρα είχε προπονητή τον Τάκη Διακάκη, κάτι που θα συμβεί και τώρα στον Γρανίτη. Το δελτίο τύπου της ομάδας της Αγίας Μαρίνας αναφέρει σχετικά:
«Ο Α.Π.Σ Γρανίτης Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 28χρονο επιθετικό Σίμο Αθανασιάδη.
Ο γεννημένος στις 22 Απριλίου 1994 ποδοσφαιριστής, αν και μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον προπονητή μας Τάκη Διακάκη.
Το νέο απόκτημα του Γρανίτη διαθέτει πολλές παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, έχοντας μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου και αγωνιζόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Μάλιστα επιστρέφει στα Χανιά μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια, καθώς τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στη Παλαιόχωρα στην Γ’ Εθνική με προπονητή και τότε τον Τάκη Διακάκη.
Στη συνέχεια ο Αθανασιάδης αγωνίστηκε στον Πανναξιακό, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν ο ΑΣ Γιαννιτσών.
Επίσης ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Φλώρινα, Θύελλα Σαρακηνών, Ερμή Αμυνταίου, Μακεδονικό Αγ. Παντελεήμονα και Μακεδονικό Γιαννιτσών.
Η διοίκηση του Γρανίτη καλωσορίζει τον Σίμο και του εύχεται υγεία και επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.









