Στη Λεωφόρο το 20ό ματς για Π. Τσαγκαράκη

Super League 1 1 Σεπτεμβρίου 2022, 13:37

Μετά από 8 μήνες ο Πέτρος Τσαγκαράκης θα έχει την ευκαιρία να διευθύνει ξανά παιχνίδι της Super League, καθώς ορίστηκε στο Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός, στη Λεωφόρο.

Corgress Stagakis

Ο Χανιώτης ρέφερι στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Super League διεύθυνε ένα παιχνίδι, αυτό ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα (1-0), στις 24 Ιανουαρίου 2022. Στη Super League 2 ορίστηκε διαιτητής σε 14 παιχνίδια και στο κύπελλο σε 2.

Στη μεγάλη κατηγορία το ντεμπούτο του έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου 2019, με το ματς Λαμία-Πανιώνιος 1-1, για να ολοκληρώσει τη σεζόν 2019-20 με 10 παιχνίδια. Την επόμενη διεύθυνε 8 και πέρσι μόλις 1. Πλέον η ΚΕΔ/ΕΠΟ τον ενεργοποιεί ξανά στις πρώτες… στροφές του νέου πρωταθλήματος και το παιχνίδι στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης” θα είναι το 20ό σε επίπεδο Super League.

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad