Τσαγκαράκης, η επιστροφή (Super League)…

Super League 1 21 Ιανουαρίου 2022, 11:33

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για τη χανιώτικη διαιτησία έπειτα από τους τελευταίους ορισμούς για το πρωτάθλημα της Super League.

Corgress Stagakis

Σιδηρόπουλος σε ΟΦΗ, σε Τρίπολη ο Τσαγκαράκης

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης την ίδια αγωνιστική εκτός από 4ος στο παιχνίδι ΟΦΗ-Παναιτωλικός ορίστηκε και πρώτος διαιτητής στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τη 19η αγωνιστική ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα Σμύρνης. Ο ορισμός αυτός σηματοδοτεί την επιστροφή του Χανιώτη ρέφερι στη μεγάλη κατηγορία, όπου διεύθυνε τελευταία φορά παιχνίδι στις 15 Μαΐου 2021 (Απόλλων-Λαμία 0-1).

Την τρέχουσα σεζόν ο 34χρονος διαιτητής έχει διευθύνει πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Super League 2 (και 2 για το Κύπελλο Ελλάδας) και πλέον ήρθε η ώρα της επιστροφής (και της δικαίωσης) και στη Super League 1.

Nevrakis
pallas""

Rabona ad