Συμφωνία και με Παπαδόπουλο ο ΑΟΑΝ

Γ' Εθνική 3 Ιουλίου 2021, 11:49

Αλλος ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής για τον ΑΟΑΝ και εκ των κορυφαίων του κρητικού ομίλου, ο Μάριος Παπαδόπουλος, συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα.

Corgress Stagakis

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είχε σημαντική συνεισφορά στην πορεία του ΑΟΑΝ, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας με 8 γκολ και εκ των κορυφαίων του 10ου ομίλου.

Στην ανακοίνωσή του ο ΑΟΑΝ σημειώνει τα εξής:

Διάλεξε τα κυανόλευκα ξανά και ο Παπαδόπουλος!

Παίκτης της ομάδας μας θα είναι και την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ο Μάριος Παπαδόπουλος.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος ήταν καθοριστικός στην πορεία μας την περσινή σεζόν, μιας και πρόκειται για παίκτη με ποιότητα και ηγετικά στοιχεία, έχοντας μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας, κάνοντας τη διαφορά και αποτελώντας ένα από τα βασικά «κλειδιά» στην επιτυχημένη παρουσία στις διοργανώσεις τις οποίες συμμετείχαμε ως πρώτος σκόρερ μας άλλωστε στο πρωτάθλημα, δέχθηκε να συνεχίσει για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο να φοράει τα κυανόλευκα και να αγωνίζεται για το μπλε αστέρι.

Ευχόμαστε να συνεχίσει δυνατός και υγιής, προσφέροντας αυτά που ξέρει πολύ καλά μέσα στο γήπεδο!

 

chania_tickets
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis

Rabona ad