Ολοκλήρωση συνεργασίας με Ρέντζα, Ζιαμπάρη

Χανιά | 3 Ιουνίου 2021, 11:33

Τα Χανιά προχωρούν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και εκτός των ανανεώσεων στο "κάδρο" υπάρχει και το κομμάτι των προσθαφαιρέσεων.

Corgress Stagakis

Δύο ποδοσφαιριστές, ένας που είχε πιο ενεργή συμμετοχή στο διάστημα παρουσίας του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο και ένας που στάθηκε άτυχος και για δύο χρόνια δεν κατέγραψε συμμετοχή λόγω σοβαρού τραυματισμού, αποτελούν παρελθόν για την ομάδα. Ο λόγος για τον Βασίλη Ρέντζα και τον Νίκο Ζιαμπάρη.

Ο Ρέντζας μέτρησε 12 συμμετοχές, τις 10 ως βασικός. Οσον αφορά τον Ζιαμπάρη στην αρχή της θητείας του στα Χανιά υπέστη ρήξη χιαστών και παρά τις προσπάθειές του για επιστροφή στη δράση στάθηκε άτυχος και τη φετινή σεζόν με νέο τραυματισμό με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι σε 2 σεζόν στην ομάδα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Ζιαμπάρη και Βασίλη Ρέντζα.

Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία.

 

chania_tickets
Maladakis
Pneumatikakis_Michalis
GKGoalkeeperAcademy
Votani
pallas""

Rabona ad