Με στόχο την τρίτη νίκη απέναντι στον Αρη Πετρούπολης

ΟΑΧ | 11 Νοεμβρίου 2017, 22:06

Ενα καθ’ όλα κρίσιμο παιχνίδι δίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, φιλοξενώντας στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισσού τον Αρη Πετρούπολης για την 5η αγωνιστική της Α2 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ Γυναικών.

Kritiko Ergastiri

Η ομάδα του Μιχάλη Κασικτσόγλου θέλει για μια ακόμη φορά να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να μπορέσει να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

thumbnail

Αγωνιστικά και σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στην Ηλιούπολη, στη διάθεση του κόουτς θα βρίσκεται η Φραντζεσκάκη, ωστόσο η Πρασιανάκη μένει εκτός λόγω τραυματισμού. Επίσης απούσα θα είναι και η Δερμτζάκη.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΟΑΧ είναι η εξής: Σκουμπάκη, Παπαμαρκάκη, Κασωμένου, Ακρίβου, Κουφογιάννη, Σκορδυλάκη, Καζαντζή, Ψυχογιού, Δασκουλίδου, Χαλιβίδου, Φραντζεσκάκη.

Bourakis_Restaurant
Kyriakos Homes

Rabona ad