4η στο πανελλήνιο η Σινάνη

Ιστιοπλοΐα | 14 Οκτωβρίου 2022, 15:12

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των όπτιμιστ Κ16, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή (09/10) στο Φαληρικό όρμο, έλαβαν μέρος αθλητές του ΙΟΧ.

KTEO Κρήτης

Στην κατηγορία των κοριτσιών έπειτα από 10 κούρσες οι δύο αθλήτριες του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, Κωνσταντίνα Σινάνη και Ελενα Μπούρα τερμάτισαν στην 4η θέση και στην 40ή αντίστοιχα.

Στην κατηγορία των αγοριών έγιναν 11 ιστιοδρομίες με τους αθλητές που έλαβαν μέρος από τον ΙΟΧ, Αγγελο Νικολάου και Γιώργο Φυλλαδιτάκη να τερματίζουν στην 22η και στην 68η θέση αντίστοιχα.

Το δελτίο Τύπου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων:

Καλές επιδόσεις τα Οπτιμάκια και 4η θέση στο Πανελλήνιο η Σινάνη

Πολύ υψηλό ήταν το επίπεδο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της κατηγορίας Όπτιμιστ U16 το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022 στο Φαληρικό όρμο.

Τα 99 αγόρια και τα 60 κορίτσια από 41 ομίλους της χώρας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έγινε ένας σπουδαίος αγώνας με συναρπαστικές ιστιοδρομίες και συνεχείς αλλαγές στις πρώτες θέσεις.

Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας βοήθησαν τους νεαρούς ιστιοπλόους να προετοιμαστούν καλύτερα και να ανταποκριθούν σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Στις δύο πρώτες μέρες , οι άνεμοι έπνεαν από Β – ΒΑ διευθύνσεις με εντάσεις από 25-29 κόμβους (5-6 μποφόρ), το Σάββατο μειώθηκε η ένταση στους 15-17 κόμβους και την Κυριακή ακόμα χαμηλότερα 8-10.

Στα κορίτσια μετά από 10 κούρσες οι δύο αθλήτριες του Ομίλου μας Κωνσταντίνα Σινάνη και Έλενα Μπούρα τερμάτισαν στην 4η θέση με 79 βαθμούς, και στην 40η θέση με 321 βαθμούς, αντίστοιχα.

Στα αγόρια έγιναν 11 ιστιοδρομίες και οι αθλητές του Ομίλου μας Άγγελος Νικολάου και Γιώργος Φυλλαδιτάκης ,τερμάτισαν στην 22η θέση με 158 βαθμούς και στην 68η θέση ο με 210 βαθμούς, αντίστοιχα.

Ο Ι.Ο. Χανίων συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την αγωνιστικότητα και το πείσμα που έδειξαν ανταποκρινόμενοι στις απαιτητικές συνθήκες του αγώνα. Συγχαίρει τον προπονητή του Βασίλη Σωτηρίου, για την προετοιμασία και την άψογη καθοδήγηση των αθλητών μας. 

 

manolikakis

Rabona ad