Στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκαν τα πάντα

Άπτερα Αμιλλα | 22 Απριλίου 2018, 20:40

Άπτερα και Άμιλλα δεν είχαν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 27η αγωνιστική, μένοντας τελικά στο ισόπαλο 1-1, στο γήπεδο της Σούδας.

Οι μεν γηπεδούχοι είχαν εξασφαλίσει τον τίτλο από την προηγούμενη αγωνιστική, οι δε φιλοξενούμενοι βρίσκονται με άνεση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Κατηγορίας. Στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκαν τα πάντα, τα Άπτερα πήραν το προβάδισμα στο 52′ μετά την ασσίστ του Παρδαλάκη και το γκολ του Αλ. Τσικουδάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 75′ λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Μπιτσάκη, ισοφάρισαν τελικά στο 80′ με άπιαστο φάουλ του νεαρού Κολομπάκη που πέτυχε ακόμα ένα τέρμα με αυτό τον τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα.

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Τσομπανάκης, Παρδαλάκης, Τζ. Σελενίτσα, Νικολούλιας, Μαθιουδάκης, Νικολάου (44′ Σολανάκης), Αλεξανδρίδης (73′ Πατερίτσας), Π. Τσικουδάκης (70′ Νταουντάκης), Β. Σελενίτσα,

 Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Κούλλα, Γ. Παγωνάκης, Μαρουλάκης, Κτιστάκης, Κολομπάκης, Γ. Σταυρουλάκης, Λ. Παγωνάκης, Σ. Σταυρουλάκης (60′ Σταφυλαράκης), Κισσανάκης (68′ Μαυριγιαννάκης), Λαζαρίδης (73′ Φυντικάκης), Μπιτσάκης

 

 

Wodspot72
Nevrakis
akadimia_doxa_pachanion
akadimia_iraklis_nerokourou
Family_mothers_food
REC CHQ
Bardatsos
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis

Rabona ad