Ο ηρακλειώτικος σύλλογος είχε μόλις 11 παίκτριες διαθέσιμες, καθώς οι απουσίες ήταν πάρα πολλές και έτσι είχε αρκετά δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΛ. Παρόλα αυτά, έκανε την προσπάθεια του και τηρουμένων των αναλογιών τα πήγε καλά.
Στο 7’ η Σρεντένοβιτς άνοιξε το σκορ, ενώ η ίδια παίκτρια πέτυχε λίγο αργότερα (12’) το 2-0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ και στο 71’, η Σπυροπούλου με δύο δικά της τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 4-0 υπέρ των γηπεδούχων.
ΑΕΛ: Βλασιάδου, Σκοτεινιώτη Γ., Νεοφύτου, Ρήγα (56’ Τσιάρα), Παυλοπούλου, Σκοτεινιώτη Κ., Αρκουλή (61’ Σιάχου), Σρεντένοβιτς, Μούκα (42’ Σπυροπούλου), Σντράβκοβιτς, Γιαμαλλή (61΄Κατσιάνη)
Εργοτέλης: Στριλιγκά, Κωτσάκι, Παχάκη, Ηλιάδη, Δρακογιαννάκη, Ραπάνη, Γρηγοριάδου, Λιατίφη, Ψυχαράκη, Φουκάκη, Τζαφά.







