Ο 44χρονος προπονητής την περασμένη σεζόν αποτέλεσε έναν από τους συνεργάτες του Γιώργου Πετράκη όσο διάστημα έμεινε στον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο νεαρός τεχνικός.
Συνεργάτες του θα είναι οι Σταύρος Ζυμβραγουδάκης (πρ. φυσικής κατάστασης) και Αλέξανδρος Τσιπιανίτης (πρ. τερματοφυλάκων), που είναι παράλληλα και στον Πανακρωτηριακό. Με βάση τη δημιουργία του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά και της συνεργασίας των δύο ομάδων δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην Κ19 και για τον λόγο αυτό υπάρχει η κοινή παρουσία των Ζυμβραγουδάκη, Τσιπιανίτη.
Το τεχνικό επιτελείο θα ενισχύει και ο Χάρης Αποστολίδης, ένας από τους νέους συνεργάτες του Αλέκου Βοσνιάδη στην πρώτη ομάδα.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η ΠΑΕ Χανιά παρουσιάζει το νέο προπονητικό επιτελείο της ομάδας Κ19, για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Προπονητής της ομάδας Κ19 αναλαμβάνει ο διπλωματούχος Βασίλης Κούτας (γενν. 14/12/1974), που έχει καταγωγή από την Αρτα αλλά είναι μόνιμος κάτοικος Χανίων, με πολυετή παρουσία σε ομάδες των Χανίων (Αρης Σούδας, Ποσειδών Τσικαλαριών, Ικαρος Μουρνιών, ΑΟ Περιβολίων, Σπάθα, Δόξα Παχιανών, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας). Την περασμένη σεζόν αποτέλεσε μέλος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας.
Προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο Χανιώτης, Σταύρος Ζυμβραγουδάκης (γενν. 13/07/1992), πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό (High Performance Sport: Strength & Conditioning) στο Universidad Catolica San Antonio στη Μούρθια. Εργάστηκε ως βοηθός προπονητή φυσικής κατάστασης στην Κ17 της γνωστής ισπανικής ομάδας Λεβάντε τη σεζόν 2017-18 και την περασμένη αγωνιστική περίοδο εργάστηκε στην Αθλητική Ενωση Κυδωνίας.
Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο γεννημένος στην Τρίπολη (γενν. 24/03/1990), κάτοικος Χανίων εδώ και μερικά χρόνια, Αλέξανδρος Τσιπιανίτης, διπλωματούχος προπονητής, με θητεία σε Παναρκαδικό (Γ’ Εθνική), Δόξα Παχιανών (Α’ Κατηγορία Χανίων), Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλτσέτο και Πανακρωτηριακό (Α’ Κατηγορία και φέτος στη Γ’ Εθνική).
Το προπονητικό επιτελείο θα πλαισιώσει ο εκ των συνεργατών του Αλέκου Βοσνιάδη στην πρώτη ομάδα της ΠΑΕ Χανιά, Χάρης Αποστολίδης, που ήταν για ένα διάστημα γυμναστής αποκατάστασης στον Ηρακλή.











