Στο 10′ ο Καβακόπουλος σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 20′ ο Μπούχλης από μπαλιά του Αράπι έδωσε τελικά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για το 0-1. Στο 40’είχε δοκάρι και η Θύελλα σε κεφαλιά του Μ. Λουβιτάκη.
Στο 65′ ο Μπούχλης σκόραρε από κοντά και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Ποσειδώνα (0-2) κι ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχει ακόμα ένα γκολ στο 78′, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Χρυσός από τον Γρανά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 82′ ο Μαργαριτάκης με πλασέ μείωσε σε 1-2, ενώ από μπαλιά του Νταγκουνάκη, ο Χρυσός διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με σουτ.
Θύελλα Καλάθενων (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς (82′ Κωνσταντουλάκης), Βεστάκης (55′ Μαργαριτάκης), Βαλέρας, Μπαγλατζής, Ουρούκου, Ν. Ρενιέρης (74′ Σπ. Λουβιτάκης), Β. Ρενιέρης, Μ. Λουβιτάκης, Μαραγκουδάκης, Α. Ρενιερης, Λουπασάκης (61′ Δημανόπουλος)
Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών (Δημήτρης Ανθούσης): Φραγκούλης, Κομπογεννητάκης, Καρεφυλλάκης, Νταγκουνάκης, Σεληνιωτάκης, Ράπτης, Λαφαζάνης (67′ Χρυσός), Καβακόπουλος, Μαριανάκης (58′ Κολομπάκης), Μπούχλης, Αράπι (87 Παπαδομιχελάκης)























