Ζούρος: Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την προσπάθεια και τη φιλοξενία

Ρέθυμνο Cretan Kings | 5 Οκτωβρίου 2019, 22:08

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη στο Ρέθυμνο με 79-60 εμφανίσθηκε στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του Περιστερίου, Ηλίας Ζούρος, μιλώντας για «δύσκολη εκτός έδρας αποστολή».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου γιατί μία ομάδα για να μπορεί να αποδώσει καλά χρειάζονται όλοι. Σήμερα είχαμε μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Σε γενικές γραμμές δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά και κακά τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Δυστυχώς αρχίσαμε πολύ νωρίς φέτος το πρωτάθλημα και οι ομάδες δεν είναι έτοιμες.

Και είναι δύσκολο να βρεθούν οι αυτοματισμοί αμυντικά και επιθετικά. Εμείς ξεκινάμε τη μεθεπόμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη και ευελπιστούμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα στο μικρό χρονικό διάστημα που έχουμε και μετά να βρούμε τον ρυθμό μας επιθετικά και αμυντικά και μέσα από τα παιχνίδια.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου Cretan Kings για την προσπάθεια και τη φιλοξενία. Εύχομαι καλή συνέχεια.»

zgas

Rabona ad