Ζητούμενο… μια ανταγωνιστική εμφάνιση

Α.Ο. Χανιά | 7 Ιανουαρίου 2016, 8:35

Να τον αποκλείσει; Κομματάκι... αδύνατον! Να τον ζορίσει; Αυτό εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Στόχος του Α.Ο.Χανιά πάντως είναι να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα Περιβόλια θα είναι σίγουρα γεμάτα, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό σε ματς του ΑΟΧ. Οι Θύρες 3 και 4 θα φιλοξενήσουν φίλους του Ολυμπιακού και οι 1 και 2 φίλους των Χανίων.

Ο ΑΟΧ βρίσκεται σε μια περίεργη καμπή και αν τα πράγματα ήταν περισσότερο ήπια στο εσωτερικό της ομάδας, θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, από αυτό το ματς Κυπέλλου με τον πρωταθλητή Ελλάδος. Πάντοτε στα πλαίσια του δυνατού και του δεδομένου ότι και ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί με πολλές αλλαγές σε αυτό το παιχνίδι.

Οι αποχωρήσεις που προέκυψαν στον ΑΟΧ το προηγούμενο διάστημα είναι αρκετές και καμία από αυτές δεν έχει καλυφθεί, μέχρι στιγμής. Κάποιοι θα πουν ότι είναι νωρίς ακόμα… Ίδωμεν…

Ο Γιώργος Λυρώνης πάντως, προπονητής του ΑΟΧ δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα, σε όσους παίκτες φυσικά, έχει στη διάθεσή του.

Σε κάθε περίπτωση, το ματς αυτό είναι για τον Α.Ο.Χανιά μια τεράστια πρόκληση. Θέλει καταρχάς να το διασκεδάσει και να δείξει ότι μια ομάδα Β’ Εθνικής μπορεί να βάλει… δύσκολα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδος φέτος.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 17:15 της Πέμπτης (7/1).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Κασσαβέτης (Αιτ/νίας)
4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad