«Ζητούμε υπομονή»… Νέο όχι στο άνοιγμα του αθλητισμού

Σπορ 5 Φεβρουαρίου 2021, 20:19

Αρνητική τελικώς είναι και αυτήν την εβδομάδα η απόφαση τον λοιμωξιολόγων για την επανεκκίνηση του αθλητισμού στη χώρα μας. «Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ζητούμε όμως υπομονή», σημείωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

KTEO Κρήτης

Οι αναφορές του κ. Χαρδαλιά έγιναν ακριβώς με το τέλος της ενημέρωσης που υπήρξε σχετικά με τις αποφάσεις που έλαβε η επιτροπή συνολικά για τα νέα μέτρα, που θα ισχύσουν στην χώρα μας για τον κορονοϊό.

Αυτό συνεπάγεται πως ο αθλητισμός εξακολουθεί να παραμένει ανενεργός κι όλα αυτά παρά τις επίπονες προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες προκειμένου ν’ αλλάξει η κατάσταση.

Αυτό συνεπάγεται ότι δεν θα υπάρξει δράση, μεταξύ άλλων στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, τις κορυφαίες κατηγορίες στα άλλα σπορ αλλά και στα ατομικά αθλήματα.

Ειδικότερα, η αναφορά του κ. Χαρδαλιά είναι η εξής:

«Λόγω της επιδημιολογικής εικόνας ανά την επικράτεια, στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα ούτε και αιτήματα των διάφορων υπουργείων, όπως και του Αθλητισμού, που αφορούσαν την επανεκκίνηση περισσότερων αθλητικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων.

Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις (οικονομικές, αγωνιστικές, αλλά και ψυχολογικές) στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ζητούμε όμως υπομονή. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα τις προσεχείς ημέρες και να μπορέσουμε να έχουμε νέα για την αθλητική οικογένεια της χώρας μας»…

 

manolikakis
Synagogi

Rabona ad