Ζήτησε την ίδια διάθεση και το ίδιος πάθος και με Σπάρτη ο Μπαξεβάνος

Χανιά | 8 Δεκεμβρίου 2016, 23:23

Ημέρα… προσγείωσης ήταν η Πέμπτη για τον Κισσαμικό, μετά τον απίστευτο θρίαμβο απέναντι στον Πανιώνιο, για το Κύπελλο Ελλάδας, που έδωσε στην ομάδα την ιστορική πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης.

planakis

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος αφού μοίρασε ξανά συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και την πρόκριση τόνισε ότι το πρωτάθλημα είναι ο θεσμός που ενδιαφέρει περισσότερο και τους ζήτησε να δείξουν την ίδια διάθεση, το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα και κόντρα στη Σπάρτη, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

mpaxevanos touloupakis proponisi

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι, άλλος θεσμός ο ένας, άλλος ο άλλος. Αυτός (σ.σ. το πρωτάθλημα) είναι ο θεσμός που πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία. Δεν προλαβαίνουμε να στεναχωρηθούμε ή να χαρούμε για τίποτα, γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Εμείς πρέπει με την ίδια διάθεση, την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος να πάμε και στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Να πάμε να δείξουμε τον ίδιο καλό αγωνιστικό εαυτό και να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, εκεί που τους χρειαζόμαστε περισσότερο».

proponisi8 12 1

Όσον αφορά την προπόνηση όσοι έπαιξαν βασικοί απέναντι στον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις κατοχής και τελειώματα φάσεων.

proponisi8 12 5

proponisi8 12 2

 

karta antonis garden
/psiloritischania