«Ζήτημα επιβίωσης της ίδιας της SL2» από την ΑΕΛ

Super League 2 1 Μαρτίου 2023, 12:20

Για «σοβαρό ζήτημα επίσημης θεσμικής εκπροσώπησης» στην Super League 2 κάνει λόγο η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της.

/Bella Pizza

Εν όψει της πραγματοποίησης του πολύ κρίσιμου ΔΣ, η ομάδα της Λάρισας τοποθετείται αναλυτικά για τις αποφάσεις που είναι να ληφθούν, δείχνοντας ότι τάσσεται υπέρ της αλλαγής στη διοίκηση του φορέα. «Αυτό που θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι οι συμμετέχοντες με απόλυτη σύμπνοια και κυρίως το Προεδρείο της SL2, είναι η αναγκαιότητα άμεσης εξεύρεσης λύσεων και υπερβάσεων εις όφελος των πολλών», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταρχήν εκφράζει τη βαθιά της οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, για τη σημερινή Εθνική τραγωδία που εξελίσσεται ακόμη κοντά στη μοιραία κοιλάδα των Τεμπών.

-Αναφορικά με τις εξελίξεις στη SL2 και τις συναντήσεις της ειδικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκαν εχτές τόσο με τον αρμόδιο Υπουργό αθλητισμού όσο και τον Πρόεδρο της SL1, αβίαστα πλέον προκύπτει το συμπέρασμα ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα επίσημης θεσμικής εκπροσώπησης στη κατηγορία μας.

Αυτό που θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι οι συμμετέχοντες με απόλυτη σύμπνοια και κυρίως το Προεδρείο της SL2, είναι η αναγκαιότητα άμεσης εξεύρεσης λύσεων και υπερβάσεων εις όφελος των πολλών.

Εξάλλου ο κυρίαρχος ρόλος ύπαρξης του συγκεκριμένου φορέα που λέγεται SL2, είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ομάδων που δυστυχώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Η SL2 για να γίνει βιώσιμη οφείλει να εκσυγχρονιστεί και να λειτουργήσει με κανόνες διαφάνειας για όλες τις ομάδες της.

Ομάδες όπως η Λάρισα που βιώνουν με θλίψη το φετινό πρωτάθλημα και για όσο διάστημα αυτό διήρκησε, δηλώνουν υπεύθυνα ότι σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε συντεταγμένα να δώσουμε διέξοδο, η παραμονή και η συμμετοχή μας στη συγκεκριμένη κατηγορία καθίσταται αδύνατη, καθώς είναι προσβλητική για την ιστορία τους και οικονομικά καταστροφική.

Ζητούμε από όλους τους συναδέλφους να αντιληφθούν τη κρισιμότητα της τρέχουσας συγκυρίας καθώς το διακύβευμα δεν αφορά μόνο την επανέναρξη ή μη του φετινού πρωταθλήματος, αλλά τη δυνατότητα επιβίωσης της ίδιας της SL2.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad