Ζητά ξένους διαιτητές και μαθητές ο Κοντονής

Κύπελλο Ελλάδος | 12 Μαΐου 2016, 18:34

Επιστολή στην ΕΠΟ από τον Σταύρο Κοντονή που επιμένει να τηρηθεί η συμφωνία εάν θέλει η Ομοσπονδία να γίνει ο τελικός.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, εντός της οποίας ξεκαθαρίζεται πως για να διεξαχθεί ο τελικός στις 17/5 η Ομοσπονδία θα πρέπει να τηρήσει όσα αρχικά συμφωνήθηκαν.

Δηλαδή ο Κοντονής επιμένει στον ορισμό της «ευρωπαϊκής» ομάδας του Σιδηρόπουλου ή να οριστούν ξένοι διαιτητές εάν η ΕΠΟ δεν αλλάξει το τιμ Τουμπακάρη.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού με επιστολή του στην ΕΠΟ ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι “καθίσταται πλέον επιβεβλημένη η εφαρμογή εκ μέρους σας της αρχικής πρότασης πρωτοβουλίας της FIFA UEFA, σύμφωνα με την οποία ο τελικός θα διεξαχθεί με ξένους διεθνείς διαιτητές”. Επεσήμανε, ακόμα, να διεξαχθεί ο τελικός “με μαθητές δημοτικού και γυμνασίου”.

Στην ΕΠΟ, από τη μεριά τους, δηλώνουν αμετάκλητοι στην απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός την Τρίτη 17 Μαϊου. Μάλιστα, υπάρχουν και οι (τραβηγμένες) απόψεις από παράγοντες που λένε ότι εφόσον το ΟΑΚΑ (υπάρχει και το παιχνίδι μπάσκετ Παναθηναϊκός-Άρης) δεν είναι διαθέσιμο, ο τελικός να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ακόμη και χωρίς αστυνομία!

Το τελευταίο σενάριο που έχει κυκλοφορήσει κάνει λόγο για αντικατάσταση ενός εκ των Αλεξέα ή Πετρόπουλου, των δύο βοηθών δηλαδή που έχουν οριστεί μαζί με Τάσο Σιδηρόπουλο, από τον Δαμιανό Ευθυμιάδη, που είναι στο τιμ του Δωδεκανήσιου ρέφερι, έχει παίξει μαζί του σε πέντε ευρωπαϊκούς αγώνες φέτος και θα πάει στο Euro της Γαλλίας ως αναπληρωματικός βοηθός. Αν το σενάριο αυτό επαληθευτεί,  θα το ξέρουμε σύντομα.

Estrella
Papantonakis Cards