Ζιούλης: Το θέλαμε πάρα πολύ…

Χανιά | 6 Νοεμβρίου 2022, 18:31

Το γεγονός πως η ομάδα των Χανίων ήθελε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στην φετινή Super League 2 στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αγγελος Ζιούλης.

/Bella Pizza

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος για τα Χανιά είπε πως κατά την άποψή του, η ομάδα του παρουσιάστηκε ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, κατώτερη των περιστάσεων.

Αναλυτικότερα όλα όσα είπε είναι τα εξής:

«Εύχομαι να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά, η ομάδα το ήθελε πάρα πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε κατά τη γνώμη μου από ένα σημείο και μετά κατώτεροι των περιστάσεων. Η Παναχαϊκή ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη στο αμυντικό κομμάτι και αυτό μας δυσκόλεψε στο να βγάλουμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο πατήσαμε πιο καλά, είχαμε καλύτερο τέμπο στο παιχνίδι μας, αυτό που μας έλειψε, είναι πως ενώ βρήκαμε το ρυθμό δε βγάλαμε φάσεις. Δεν ήμασταν τόσο κινητικοί μπροστά σε αντίθεση με την Παναχαϊκή όπου πιστεύω εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Κρατάμε όμως τη διάθεση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, τα στοιχεία που βγάλαμε κατά διαστήματα, τα οποία ήταν δουλεμένα στην προπόνηση κι αυτή η διάθεση πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στο να πάμε μπροστά. Εχουμε πλέον δύο εβδομάδες μπροστά μας με το να έχουμε το ρεπό μας, θα δουλέψουμε όλοι μαζί και θα συνεχίσουμε καλύτερα», ήταν οι δηλώσεις από τον έμπειρο αμυντικό.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad