Ζιάγκος: Θέλαμε να ανακτήσουμε τον αυτοσεβασμό μας

Ρέθυμνο Cretan Kings | 15 Οκτωβρίου 2019, 22:30

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή παρουσιάσθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος που την θεωρεί κομβική για τον αυτοσεβασμό και την αυτοπεποίθηση των παικτών της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Νίκη ουσίας (βλ. πρόκριση) αλλά και ψυχολογίας για το Ρέθυμνο Cretan Kings που προερχόταν από τρεις ήττες στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλη την ομάδα για τη νίκη. Για εμάς είχε μια ιδιαίτερη αξία αυτό το ματς, δεδομένου ότι ήμασταν σε ένα κομβικό σημείο, που οριακά θέλαμε να ανακτήσουμε τον αυτοσεβασμό μας και την αυτοπεποίθησή μας.

Όσον αφορά την αλλαγή της εικόνας μας, σε σχέση με τις δυο προσθήκες, διορθώσαμε δυο στοιχεία του παιχνιδιού που ήταν κοινά χαρακτηριστικά στις τρεις ήττες που προηγήθηκαν: την αντοχή μας στο σκληρό παιχνίδι, στις σκληρές άμυνες και στις επαφές και τον περιορισμό των λαθών.

Αν υπολογίσουμε την παραγωγικότητα και τα λάθη, φαίνεται ότι η προσθήκη των δυο παιδιών, μας βοήθησε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να προσθέσουμε ότι ο Φράνκαμπ μέσα σε τρεις μέρες προσαρμόστηκε στο νέο του ρόλο και έλεγχε απόλυτα το ρυθμό.

Αφήνουμε το παιχνίδι αυτό πίσω μας και επικεντρωνόμαστε 100% στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, που είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι σε τρεις αγωνιστικές.»

zgas

Rabona ad