Ζιάγκος: Οδυνηρή ήττα που μας πονάει

Ρέθυμνο Cretan Kings | 19 Οκτωβρίου 2019, 20:16

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Ρεθύμνου Cretan Kings για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, κάτι που απεικονίζεται και στις δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.

Τέσσερα παιχνίδια στη Basket League ισάριθμες ήττες για τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα που δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ούτε στο “Σοφία Μπεφόν”. Οι δηλώσεις του τεχνικού του Ρεθύμνου Cretan Kings στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον Πανιώνιο:

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Είναι μία οδυνηρή ήττα που μας πονάει, σε ένα κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε σε απόλυτο βαθμό στις λεπτομέρειες. Με ένα πολύ κρίσιμο λάθος μας στην τελευταία κατοχή, όπου είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε το ματς και στερήσαμε από τον εαυτό μας την ευκαιρία να εκτελέσουμε επίθεση, χάνοντας χάρη σε ένα καθοριστικό τρίποντο από έναν παίκτη με τεράστια προσωπικότητα, που πήρε πάνω του την τελευταία προσπάθεια.

Καλή επιτυχία στον Πανιώνιο. Εμείς δώσαμε το τρίτο παιχνίδι εκτός έδρας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και απέναντι σε ομάδες όπως ο Ηφαιστος, το Περιστέρι, ο Ηρακλής, ομάδες άλλου level, άλλων στόχων και προσδοκιών για φέτος. Το ματς με τον Πανιώνιο το είχαμε κυκλώσει, το θέλαμε, το πιστεύαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε.

Έτσι όπως εξελίχθηκε δυστυχώς ήμασταν άτυχοι στις λεπτομέρειες και για ακόμα ένα παιχνίδι άστοχοι σε μια καθοριστική παράμετρο του παιχνιδιού, που είναι οι βολές και ειδικά σε ένα κλειστό παιχνίδι και σε μια χρονική περίοδο όπου ροκανιζόταν η διαφορά δέκα πόντων που είχαμε.»

zgas

Rabona ad