Ζιάγκος: Ένα ακόμη νωχελικό πρώτο ημίχρονο

Ρέθυμνο Cretan Kings | 7 Δεκεμβρίου 2019, 20:26

Στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδα του στάθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος αναλύοντας το παιχνίδι και την ήττα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας στη Λάρισα.

Διαβάστε όσα είπαν οι προπονητές των δύο ομάδων στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση της Λάρισας με το Ρέθυμνο Cretan Kings:

Βαγγέλης Ζιάγκος (προπονητής Ρεθύμνου Cretan Kings): «Συγχαρητήρια για τη νίκη στην ομάδα της Λάρισας. Είχαμε ένα ακόμη εκτός έδρας νωχελικό πρώτο ημίχρονο. Σε όλες τις αντιδράσεις μας στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πίσω. Επιθετικά η αντίδραση μας ήταν ανεπαρκής, δεν βρήκαμε λύσεις από τα υπόλοιπα παιδιά πέραν του Φράνκαμπ.

Δεν πήραμε βοήθεια. Σουτάραμε με χαμηλά ποσοστά. Είχαμε αρκετά χαμένα λέι-απ. Είχαμε καλύτερη αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Το επιμέρους σκορ είναι καλύτερο. Βελτιώσαμε το αμυντικό μας τρανζίσιον. Βελτιώσαμε τα ριμπάουντ και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση.

Καθοριστική η παρουσία του Ρας για τη Λάρισα. Βάση της εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε κάτι καλύτερο όταν μειώσαμε σε οκτώ πόντους. Καθοριστικό το χαμένο σουτ του Φρανκάμπ. Καλή συνέχεια στη Λάρισα.»

Βαγγέλης Αγγέλου (προπονητής Λάρισας): «Το σημερινό παιχνίδι το αντιμετωπίσαμε σαν μια σειρά από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Ζητήσαμε πρώτα απ’ όλα να έχουν αντίδραση και ομαδικότητα οι παίκτες μας. Σήμερα ξεκινήσαμε δυνατά. Μπήκαν τα σουτ.

Στο ημίχρονο είπαμε πως όταν παίρνεις τόση μεγάλη διαφορά υπάρχει ένας κίνδυνος. Πρώτον ο αντίπαλος να σουτάρει ανεξέλεγκτα και χωρίς πίεση. Οι διαιτητές έχουν άλλα κριτήρια λόγω διαφοράς του σκορ. Και το τρίτο αν δεν μπουν τα σουτ που μπήκαν στο πρώτο μέρος υπάρχει πρόβλημα.

Το Ρέθυμνο έκανε καλή προσπάθεια και εμείς χάσαμε πολλά μας σουτ. Σε καθοριστικό σημείο επιλέξαμε τις διεισδύσεις και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας και σήμερα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ στον Τσιλούλη και Φλόιντ, δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και έκαναν σημαντικό και αφανές έργο. Συνεχίζουμε.»

zgas

Rabona ad