Ζιάγκος: Εχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ

Ρέθυμνο Cretan Kings | 11 Οκτωβρίου 2019, 13:10

Για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (12/10, 15:45) με τον Ηρακλή στο "καυτό" Ιβανώφειο μίλησε ο προπονητής του Ρεθύμνου Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ο προπονητής των Cretan Kings υποστήριξε ότι ο Ηρακλής διαθέτει ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ του πρωταθλήματος και ίσως την πιο δύσκολη έδρα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έχουν ως εξής:«Είναι σειρά μας να καλωσορίσουμε την επιστροφή μιας ομάδας ιστορικής, που προσδίδει μία ιδιαίτερη αίγλη στο φετινό Πρωτάθλημα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ της Λίγκας στην πιο δύσκολη ίσως έδρα που θα συναντήσουμε.

Οι αγωνιστικοί μας στόχοι είναι ξεκάθαροι. Επιθετικά να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τις εξωτερικές συνθήκες, να μη δώσουμε ανοιχτό γήπεδο από δικά μας λάθη και να διατηρήσουμε τον έλεγχο των κατόχων μας. Αμυντικά δεν στοχεύουμε να περιορίσουμε συγκεκριμένους παίκτες, δεδομένου ότι ο Ηρακλής διαθέτει παίκτες που απειλούν σε όλες τις θέσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Τα λάθη, το ριμπάουντ, η ενέργεια και η ανοχή στις επαφές θα είναι παράγοντες του παιχνιδιού».

 

zgas

Rabona ad