Ζιάγκος: Δύσκολο και απαιτητικό τριήμερο

Ρέθυμνο Cretan Kings | 1 Οκτωβρίου 2019, 16:13

Δύσκολο και απαιτητικό τριήμερο χαρακτήρισε αυτό που προηγήθηκε για την ομάδα του με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Λήμνο (Ηφαιστος) και Αθήνα (Παπάγου) ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Την ήττα από τον Ηφαιστο στην πρεμιέρα της Basket League ο προπονητής του Ρεθύμνου τη χαρακτήρισε χρήσιμη, ενώ για το Κύπελλο με τον Παπάγου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αντίδραση της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο rethymnobc έχουν ως εξής: «Ήταν ένα δύσκολο και απαιτητικό τριήμερο, τόσο αγωνιστικά, όσο και ενεργειακά και ψυχολογικά, με δύο συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες σε διάστημα 72 ωρών. Σχετικά με το πρώτο ματς ήταν μία χρήσιμη ήττα για τη συνέχεια, στην οποία παρά το εξαιρετικό πρώτο 16λεπτο, χάσαμε το μυαλό μας όταν η σκληρότητα των επαφών των αντιπάλων έγιναν παράγοντας του παιχνιδιού. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που θέλουμε πολλή δουλειά.

Το 2ο παιχνίδι ήταν ένα ματς που θέλαμε να αντιδράσουμε μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπως και έγινε. Σαφώς και μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο, αφού όπως έχω πει, σε κάθε ματς κυνηγάμε τη νίκη, είτε είναι αγώνας πρωταθλήματος, είτε Κυπέλλου, είτε φιλικό».

 

zgas

Rabona ad