Ζιάγκος: Αντίπαλος στα μέτρα μας ο Πανιώνιος

Ρέθυμνο Cretan Kings | 18 Οκτωβρίου 2019, 16:36

Η ατομική προσαρμογή των παικτών του Ρεθύμνου στους γκαρντ του Πανιωνίου είναι το "κλειδί" της Σαββατιάτικης αναμέτρησης σύμφωνα με τον τεχνικό της Κρητικής ομάδας, Βαγγέλη Ζιάγκο.

Την παρθενική τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League αναζητούν το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” τόσο το Ρέθυμνο Cretan Kins όσο και ο Πανιώνιος. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κρητικής ΚΑΕ για την αυριανή αναμέτρηση τονίζοντας πως ο αντίπαλος είναι στα μέτρα τους:

«Αν και είναι νωρίς να μιλήσουμε για τελικούς παίζουμε ένα παιχνίδι με αντίπαλο στα μέτρα μας και με ομάδα που μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο. Θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση δεδομένου ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μία χρονική στιγμή που ψάχνει την επανεκκίνηση του και την αντίδραση του μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από ομάδα Α2.»

Για το αν βοήθησε η νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας: «Η νίκη επί του Ηρακλή, όπως αναφέραμε και μετά το ματς ήταν μία νίκη αυτοπεποίθησης και αυτοσεβασμού. Ήταν μία νίκη που μας έδειξε πως με τις προσθήκες και τις αλλαγές βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο κάλυψης των αδυναμιών που είχαμε εντοπίσει από τις 3 συνεχόμενες ήττες.»

Για το “κλειδί” της αναμέτρησης: «Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που το παιχνίδι της στηρίζεται στις αποφάσεις και στο εκτελεστικό και το δημιουργικό κομμάτι των γκαρντ της. Το “κλειδί” θα είναι η ατομική προσαρμογή μας σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.»

zgas

Rabona ad