Ζεύγος Νιαουνάκη: Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας

Ικαρος Μουρνιών | 21 Νοεμβρίου 2020, 21:49

Κατακλύστηκε από όμορφα μηνύματα η δημοσίευση για το γάμο του Κώστα Νιαουνάκη με την αγαπημένη του, Μαρία Νταμπακάκη, με τον τερματοφύλακα του Ικάρου και την σύζυγό του με ευχαριστούν μέσω του athlitiko όλους όσοι έχουν εκφράσει τις ευχές τους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Νιαουνάκης επικοινώνησε με το athlitiko, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει όλους όσοι έχουν εκφράσει ευχές στην ανάρτηση του θέματος στη σελίδα μας στο Facebook. Παράλληλα, ο τερματοφύλακας του Ικάρου εύχεται καλή επιστροφή στα γήπεδα.

Το ευχαριστήριο μήνυμα από το ζεύγος Νιαουνάκη αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή την κίνηση από τον πρόεδρο της ομάδας μου, Δημήτρη Βρεττό, ν’ αναγγείλει τον γάμο μας μέσω του athlitiko θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους για την αγάπη και τις θέρμες ευχές τους.

Να σας ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας υγεία, ευτυχία και χαρά σε όλον τον κόσμο και ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας ξεχωριστά… Εμείς αυτό που θα ευχηθούμε με τη δύναμη τις ψυχής μας είναι να βγούμε γεροί και δυνατοί απ’ όλη αυτήν την κατάσταση που περνάμε και να επανέλθουμε στην κανονική ροή της ζωής μας όπως παλιά…

Καλή αντάμωση με όλους και καλή επιστροφή στα γήπεδα πρώτα ο Θεός!

Με εκτίμηση,

Κώστας και Μαρία

Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι!

Mikel Chania Delivery

Rabona ad