Ζερβουδάκης: Η επιμονή κι η πίστη των παιδιών ανταμείφθηκαν στο τέλος

Παλαιόχωρα | 27 Μαρτίου 2017, 16:40

Η πρώτη αποβολή του Αστέρα έδωσε ψυχολογικό και αριθμητικό πλεονέκτημα για την ανατροπή στην Παλαιόχωρα, σύμφωνα με τον Γιώργο Ζερβουδάκη, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για την επιμονή και την πίστη που έδειξαν μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο συνεργάτης του Βασίλη Παπαδάκη στην τεχνική ηγεσία των πρωτοπόρων μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα στο athlitiko.gr και τον Αλέξη Δαμοράκη.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν μία ακόμα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την επιμονή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Αστέρας ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ στην πρώτη του ευκαιρία. Από εκεί και πέρα πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ρήγματα στον αντίπαλο από τις πτέρυγες και σπαταλήσαμε σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η αποβολή στο 45′ μας έδωσε ψυχολογικό και αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε εξίσου ορμητικά, με τα ακραία μας μπακ να βγάζουν υπεραριθμίες, δημιουργώντας καταστάσεις στην αντίπαλη εστία και απειλήσαμε με μακρινά σουτ ώστε να βγάλουμε τον αντίπαλο από τα καρέ του. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε σε καλό χρονικό σημείο και η επιμονή και η πίστη των παιδιών μας στα δεκατέσσερα λεπτά που απέμεναν ανταμείφθηκαν με ένα σπουδαίο γκολ στο τελευταίο λεπτό. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα, είμαστε σε θέση οδηγού και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την στήριξη μέχρι το τέλος».

 

Mikel Chania Delivery
Auto KCS

Rabona ad