Ζερβουδάκης: Είμαι ευτυχισμένος με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχω

Ηφαιστος | 27 Δεκεμβρίου 2017, 20:40

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ηφαίστου στη σεζόν, μίλησε στο athlitiko ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργο Ζερβουδακης.

Ο νεαρός προπονητής αναφέθηκε στον απολογισμό του Ηφαίστου τον οποίο χαρακτηρίζει αρκετά καλό, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι νιώθει τυχερός με τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της ομάδας. Αναφερόμενος στην μάχη της ανόδου είπε ότι αυτή χρειάζεται σωστή διαχείριση των αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: “Μέχρι τώρα ο απολογισμός της ομάδας μας είναι ικανοποιητικός αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς. Χάσαμε πολλούς βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες μου γιατί είναι προσηλωμένοι στην ομάδα και στους στόχους μας. Είμαι ευτυχισμένος που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά την μάχη του πρωταθλήματος σίγουρα θα είναι σκληρή μέχρι το τέλος. Στον πρωταθλητισμό πρέπει να έχεις σωστή διαχείριση των αποτελεσμάτων και γερά νέυρα.Υπάρχουν ομάδες που μπορείς να αφήσεις βαθμούς, η διαχείριση των αρνητικών αποτελεσμάτων θα κρίνει την πορεία κάθε ομάδος. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία, χαρά και τύχη”.

 

Estrella

Rabona ad