Ζερβουδάκης: Έχουμε πολλούς παίκτες με προσωπικότητα

Ήφαιστος Χανίων | 10 Οκτωβρίου 2017, 20:00

Τα έυσημα στους ποδοσφαιριστές του για την πολύ καλή πορεία απένειμε ο προπονητής του Ηφαίστου, Γιώργος Ζερβουδάκης μετά και τη νέα νίκη με την Ένωση Θύελλα Καμίνια σε δηλώσεις του στο athlitiko.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός τεχνικός ανέφερε ωστόσο για τον αγώνα με την Ένωση, ότι η ομάδα του ήταν νευρική παρά το προβάδισμα που πήρε νωρίς και δεν επέβαλλε το δικό της ρυθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Μετά από ένα δύσκολο, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ημερολογιακά πρόγραμμα, που είχαμε να δώσουμε τέσσερα παιχνίδια σε 13 ημέρες τα παιδιά μου πήραν άριστα με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα μία ιστορική και σπουδαία πρόκριση. Στον αγώνα με την Ένωση αν και πήραμε νωρίς προβάδισμα δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Παρουσιαστήκαμε νευρικοί χωρίς καθαρό μυαλό να αντιμετωπίσουμε την πίεση που επέλεξε να ασκήσει ο αντίπαλος μας, είχαμε παραπάνω παίκτες στον άξονα και δεν το εκμεταλευτήκαμε να περάσουμε μπάλες στα κενά που άφηνε η πίεση τους.Το γκολ έπρεπε να μας δώσει ηρεμία αλλά αυτό δεν έγινε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίλτος (σ.σ. Καλέλλης) εξιλεώθηκε για την μεγάλη ευκαιρία που απώλεσε στο 55′ και λίγο αργότερα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ για να μας δώσει ασφάλεια.Έχουμε πολλούς παίκτες με τεράστια προσωπικότητα που ακόμα και να μην είναι στην μέρα τους μπορούν να σου χαρίσουν μία νίκη και για αυτό είμαι ευτυχισμένος. Η Ένωση επέστρεψε να διεκδίκησει κάτι από το παιχνίδι στο 70′ με ένα σπάνιο γκολ χωρίς ουσιαστικά να μας έχει απειλήσει μέχρι τότε και στο τέλος θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό μίας και είχαμε δόση τύχης στην τελευταία φάση του ματς».

Για το ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί με τα Άπτερα: «Την Κυριακή (σ.σ. 15/10) ακολουθεί ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι όπως όλα τα άλλα για εμάς. Όταν έχεις στόχο τον τίτλο δεν υπάρχουν παιχνίδια να υποτιμάς ή να ξεχωρίζεις όπως δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Είναι ξεκίνημα ενός πολύ δύσκολου πρωταθλήματος που έχουμε μπει πολύ δυνατά, χάνοντας ένα ματς εκτός έδρας στο τελευταίο λεπτό κόντρα στο φαβορί του τίτλου. Θα πάμε διαβασμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν στο παιχνίδι. Το ματς θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο από αυτό που χρησιμοποιεί ο αντίπαλος μας και αυτό αμέσως αμέσως ισορροπεί το όποιο προβάδισμα είχαν».

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis