Ζερβάκη: Αν κάποιος μας έλεγε ότι θα παίρναμε μετάλλιο θα γελούσαμε…

Μπάσκετ 28 Ιουλίου 2021, 16:33

Την ικανοποίησή της για την παρουσία του ΟΦΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εξέφρασε η Εφη Ζερβάκη, έπειτα από το τελευταίο παιχνίδι με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου.

Η προπονήτρια του ΟΦΗ δήλωσε πολύ ευχαριστημένη από το συνολικό αποτέλεσμα της προσπάθειας των κοριτσιών της, που αναφορικά με το (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) χάλκινο μετάλλιο είπε ότι «αν κάποιος μας έλεγε όταν ήρθαμε εδώ ότι θα παίρναμε μετάλλιο θα γελούσαμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της έχουν ως εξής: «Σίγουρα είμαστε πολύ ευχαριστημένες από το συνολικό αποτέλεσμα. Αν κάποιος μας έλεγε όταν ήρθαμε εδώ ότι θα παίρναμε μετάλλιο θα γελούσαμε. Αλλά η επιτυχία στον αθλητισμό είναι ένας συνδυασμός ικανότητας και επιτυχίας. Εμείς είχαμε ένα επίπεδο που μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε κάποιες ομάδες, είχαμε την ευκαιρία και την εκμεταλλευτήκαμε. Σήμερα ελπίζαμε για κάτι καλύτερο, για ένα άλλο χρώμα μεταλλίου, δυστυχώς όμως ήμασταν κατώτεροι από αυτό που θέλαμε. Πολύ δίκαια ο Κρόνος, πίεσε και έτρεξε σε όλο το γήπεδο και μας κέρδισε σε όλους τους τομείς. Συγχαρητήρια στον Κρόνο. Εμείς φεύγουμε λίγο πικραμένοι από την τελευταία ήττα αλλά συνολικά είμαστε ευχαριστημένοι».

Δηλώσεις έκανε και η αθλήτρια του ΟΦΗ Δέσποινα Μουρτζάκη, σημειώνοντας τα εξής: «Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε στο πρωτάθλημα με τις καλύτερες ομάδες στη χώρα. Δυστυχώς δεν παίξαμε καλά σήμερα, δεν υπήρχε η συγκέντρωση για να καταφέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως το μπάσκετ δεν τελειώνει εδώ. Συνεχίζουμε δυναμικά».

 

zgas

Rabona ad