Ζάκυνθος ή… Πανελευσινιακός; Την Τρίτη (4/10) ξεκαθαρίζει

Football League | 30 Σεπτεμβρίου 2016, 17:24

Την ερχόμενη Τρίτη 4 Οκτωβρίου πρόκειται να συζητηθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το θέμα της Ζακύνθου, που διεκδικεί την παραμονή της στη Φούτμπολ Λιγκ αντί του Πανελευσινιακού σχετικά με την υπόθεση δωροδοκίας (από την ομάδα της Ελευσίνας) του ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Γιώργου Λαμπρόπουλου. 

Σημειώνεται κιόλας ότι στο πλαίσιο της κλήρωσης της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και ειδικότερα στον 1ο όμιλο που τοποθετήθηκαν οι ομάδες του ΠΑΟΚ, της Λάρισας και των Τρικάλων, η τέταρτη ομάδα είναι μία εκ των Πανελευσινιακού ή Ζακύνθου… Κατά συνέπεια γίνεται σαφές ότι η ομάδα από τα Επτάνησα διεκδικεί με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την επιστροφή της στο “επαγγελματικό” ποδόσφαιρο και κατά συνέπεια να πάρει μεταξύ άλλων μέρος και στο θεσμό του Κυπέλλου.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ είναι η εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 4/10/2016 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με την έφεση-προσφυγή της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΣ, κατά 1) της <<ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ>>, 2) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ και κατά της υπ’ αρ. 91/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο».  

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad